Η ρολό παντσέτα προέρχεται από την αδύνατη κοιλιακή περιοχή του χοίρου, η οποία μαλάσσεται προσεκτικά στο χέρι και αρωματίζεται με τα χαρακτηριστικά μπαχαρικά μας από την Καλαβρία. Αφήνεται να ωριμάσει για περισσότερες από 70 ημέρες σε περιβάλλον με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Σε αντίθεση με την τεντωμένη παντσέτα, η ρολό παντσέτα τυλίγεται πάνω της και δένεται στο χέρι. Στο τέλος, παρουσιάζει κυκλική στρώση σε κόκκινο και ροζ χρώμα, έχει μαλακή υφή με ευχάριστο άρωμα και είναι πολύ λεπτή στη γεύση. Αν κοπεί λεπτά, λιώνει στο στόμα.
Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά
Βάρος: 500/550g
Βάρος: 0.550 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252